Nova tehnologija u proizvodnji termoizolacionih panela

 

Nakon desetogodišnjeg iskustva i kontinuranog usavršavanja u proizvodnji termoizolacionih panela, početkom ove godine smo počeli proizvodnju termoizolacionih panela  sa novom opremom i tehnologijom renomiranog evropskog proizvođača. Naši uposlenici su uspješno prošli obuku za rad na novim visokosofisticiranim linijama za proizvodnju termoizolacionih panela i sa ponosom možemo reci da finalni proizvodi zadovoljava sve evropske i svjetske standarde kvaliteta.
Činjenica da su naši kapaciteti proizvodnje panela  unaprijed rasprodati dovoljno govori o cijeni i kvalitetu palete proizvoda koju smo ponudili tržištu.
Pored nove tehnologije uveli smo i novi proizvod iz ovog asortimana, a to je Topterm FP – termoizolacioni panel sa skrivenim vijkom čiji inovativni spoj omogućava horizontalnu ili vertiklanu montažu sa potpuno vodotijesnim spojem. 
Topterm FP posjeduje izuzetne tehničke karakteristike visoke nosivosti i idealan je za oblaganje fasada sa velikim rasponima konstrukcije.

Važno je napomenuti da su naši proizvodi potpuno ekološki cisti i da se mogu  koristiti  na svim standardnim objektima, kao i  na objektima prehrambene industrije.