Alternativa
Otpočela proizvodnja panela od kamene vune

Nakon 2 godine mukotrpnog rada na izradi opreme i montaži, sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da je puštena u rad nova linija za proizvodnju termoizolacionih panela sa ispunom od kamene vune.
Tehnolozi firme BASF iz Njemačke i stručnjaci firme isporučioca opreme iz Italije izvršili su edukaciju naših uposlenika za rad na liniji, pri čemu su iskazali veliko zadovoljstvo pokazanom motivacijom i usvojenim znanjima. Potvrđen je vrhunski kvalitet proizvedenih panela, kao i kompletne opreme za njihovu proizvodnju.

Više

Zlatna godina u poslovanju Alternative!

Ponekad u životu čovjeka osvane dan kada bar nakratko ne smije i nema pravo biti skroman. Čini mi se da je za Alternativu osvanuo jedan takav dan. Prošle, 2018. godine, u odnosu na 2017., povećali smo promet za 45%. Takođe, i profit je povećan za skoro 50%. Kada razmišljamo o 22 godine poslovanja, 2018. godina je bila zlatna godina Alternative. U njoj smo ostvarili svoje najljepše snove i definitivno se potvrdili kao regionalni lider u oblasti kojom se bavimo. Ovo putovanje nas je učinilo ozbiljnom i respektabilnom kompanijom. Fantastičan je osjećaj obilaziti stalne kupce i sa njima razgovarati o novim planovima bez otvorenih pitanja, reklamacija i sl.

Više