alternativa -2 miliona krvadrata

2.000.000 m2

Prije nešto manje od godinu dana proslavili smo milioniti proizvedeni kvadrat termoizolacionih panela. Danas je razlog za slavlje dva puta veći: dva miliona kvadrata otišli su u ruke naših zadovoljnih kupaca!

Od puštanja u rad naše tvornice u mjesecu avgustu 2017. godine, proizvodnja se odvija na najsavremenijoj opremi i automatskoj liniji dužine 240 metara. Iza komponenti za proizvodnju termopanela stoje renomirane svjetske kompanije iz ove oblasti, čiji kvalitet potvrđuju atesti koje dobivamo uz svaku isporuku robe.

termopaneli-proizvodnja

Od mjeseca februara 2019. godine ponosni smo vlasnici certifikata po najnovijem ISO standardu 9001:2015 i CE znaka, što nam omogućava nesmetan izvoz na tržište Evropske unije. Moramo spomenuti značajne projekte realizovane u Austriji i Njemačkoj, gdje su naši poliuretanski, protupožarni i paneli od kamene vune u krovnoj, fasadnoj, zidnoj, frigo ili agro izvedbi postali nezaobilazan materijal u savremenoj industrijskoj gradnji. Investitori su prepoznali njihove vrhunske izolacijske karakteristike, veliki asortiman i širok spektar boja, dug vijek trajanja te mogućnosti brze i sigurne montaže.

Za zavidan rezultat Alternative zaslužni su prvenstveno naši uposlenici koji vrijedno i predano pristupaju svakom zadatku i naši cijenjeni kupci i saradnici koji nas iz dana u dan motivišu da budemo još bolji. Upućujemo im najiskrenije riječi hvale i obećavamo da ćemo u godinama ispred nas nastojati da u potpunosti opravdamo njihovo povjerenje.

Neka naša Alternativa ostane Vaše najbolje rješenje!