Održano Alternativino novogodišnje druženje

admin

Povodom okončanja još jedne uspješne poslovne godine, firma Alternativa u četvrtak uvečer, 28. decembra, održala je novogodišnju proslavu u ilidžanskom hotelu Hollywood. Svečano okupljanje postalo je tradicija koju firma njeguje već dugi niz godina. Sinoćnjoj proslavi su prisustvovali i uposlenici poslovno prodajnog centra Banja Luka kao i uposlenici sestrinske firme Alternativa Beograd.

Proslava je započela projekcijom promotivnog filma o izgradnji i puštanju u rad nove tvornice termoizolacionih panela, nakon čega se prisutnim obratio generalni direktor kompanije gosp. Salih Lemeš.

Direktor je istakao da je iza Alternative najuspješnija godina u dvije decenije poslovanja. Zahvaljujući stalnom unapređivanju, predanom radu i jasnoj viziji, Alternativa preuzima ulogu lidera ne samo na regionalnom, već i na širem tržištu. Direktor Salih je naglasio da je ponosan na vrijedne radnike, te da bez njih uspjeh firme ne bi bio moguć.

Kao i svake godine dosad, direktor je uručio priznanja i vrijedne novčane nagrade za najbolje uposlenike u 2017. godini. Ni Alternativin tim nije propustio priliku da se zahvali direktoru, pa mu je u znak zahvalnosti za sve što čini za njih uručen prigodan poklon.

Uposlenici su imali priliku i da okušaju sreću u tomboli. Pripremljen je bogat fond nagrada od kojih se izdvajaju televizori, laptopi i mobiteli itd.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se Haris Kulović i njegov bend. Kao i prethodnih godina, svi okupljeni su se dobro zabavljali, a dio atmosfere možete vidjeti na fotografijama ispod.