48. Seebbe sajam u Beogradu

ajla

Građevinska industrija oduvijek je bila ključni pokretač ekonomije, a svake godine događaji poput Seebbe – Međunarodnog sajma građevinarstva u Beogradu, postavljaju temelje za budući razvoj sektora. Ovogodišnje izdanje, 48. Seebbe, održava se od 22. do 25. aprila 2024. godine, okupljajući izlagače i posjetitelje iz cijelog svijeta.

Ovaj spektakularni događaj pruža priliku za susretanje s vodećim stručnjacima, istraživanje najnovijih trendova i tehnoloških inovacija te razmjenu ideja i iskustava. Slogan ovogodišnjeg sajma: “Od vizije do ostvarenja”, odražava koliko je važno da građevinska industrija nastavi rasti i razvijati se u skladu s potrebama modernog svijeta.

Mi smo, sa našom sestrinskom kompanijom Alternativa 1997 iz Beograda, također bili izlagači na ovom sajmu. Bez obzira jeste li profesionalac u industriji ili tek početnik, ovaj štand pruža nevjerojatnu priliku za učenje i inspiraciju.

Iz godine u godinu, Seebbe se uspinje na viši nivo, prateći rastuće potrebe građevinske industrije i tržišta. Ovo je mjesto gdje se susreću inovacija i tradicija, gdje se stvaraju poslovne prilike i grade partnerstva koja će oblikovati budućnost.