Business klub Slovenije u posjeti kompaniji Alternativa

Aleksandar

Firma Alternativa d.o.o. bila je domaćin susreta velikog skupa privrednika Slovenije i Bosne I Hercegovine, održanog 13.10. u hotelu Hills na Ilidži.

Poslovni događaj, iniciran od strane generalnog direktora firme Alternativa d.o.o., a u organizaciji Udruženja poslodavaca FBiH i Slovenian Businness Cluba, započeo je dan ranije, posjetom slovenske delegacije pomenutoj firmi.

Ugodna dvosatna posjeta slovenskih privrednika započela je obilaskom proizvodnih pogona Alternative, a nastavila se u duhu razgovora o mogućnostima povećanja ekonomske razmjene između dvije države.

Gostima je predočena dosadašnja saradnja kompanije Alternativa sa kompanijama iz Slovenije, upoznati su sa konkretnim rezultatima te saradnje kao i razlozima zašto birati Alternativu kao pouzdanog partnera. Pozitivna dosadašnja iskustva iz prakse provjereno su najbolja preporuka za ostvarivanje novih veza i partnerstava sa slovenskim firmama.

Gostima su uručeni promotivni materijali i brošure, a poslovna konferencija se nastavila sutradan od 10 časova u hotelu Hills.