Uposlenici Alternative u veselom duhu ispratili 2023. godinu

Aleksandar

Posljednji radni dan 2023. godine uposlenici i menadžment kompanije proveli su u veselom raspoloženju. U hotelu Hills na Ilidži održana je tradicionalna zabava koja je u ugodnoj atmosferi okupila uposlenike, njihove partnere ali i poslovne saradnike.

Na početku programa, prisutni su imali priliku pogledati inserte iz proizvodnih pogona firme, sa posebnim osvrtom na sjajne poslovne rezultate koji su ostvareni u prošloj godini.

U čast proizvedenih jubilarnih 11.111.111 m2 termoizolacionih sendvič panela, uposlenici su prisutnima priredili performans koji je izazvao veliku pažnju prisutnih ali i reakcija na društvenim mrežama.

Uposlenici su i ove godine imali priliku osvojiti jednu od 30 izuzetno vrijednih nagrada.

Za dobru muzičku atmosferu tokom večeri bila su zadužena poznata imena bosanskohercegovačke estrade, Salađana Mandić, Haris Kulović i Amir Begović, u pratnji orkestra Harisa Kaltaka.

U znak zahvalnosti za sve što čini za zaposlene, generalnom direktoru firme, g. Salihu Lemešu, uručen je prigodan poklon. On se tom prikom obratio prisutnima poslavši važnu poruku da je sve ovo zajednički uspjeh i da samo u jedinstvu leži snaga.

Na uposlenicima je da se i dalje prema firmi i njenoj imovini odnose domaćinski, da njeguju dobre međuljudske odnose i osnažuju veze sa kupcima, a rezultati, sigurno, neće izostati.

Dio atmosfere možete pogledati na fotografijama ispod